0 2 minuti 1 anno

NHL’s afdeling for spillersikkerhed meddelte onsdag, at de har suspenderet Stars’ kaptajn Jamie Benn i to kampe for hans cross-check i hovedet på Golden Knights’ kaptajn Mark Stone i første periode af kamp 3 i Western Conference-finalen natten til tirsdag.Buffalo Sabres Trøje 2023

Benn var kun på banen i 42 sekunder, før han blev smidt ud af kampen, hvor han kom i klammeri med Stone i den neutrale zone og sendte en ond cross-check ned i nakken på sin modstander. Som følge heraf fik Benn en fem minutters major og en game misconduct.

Efter kampen valgte Benn ikke at tale med medierne og forklarede senere, at han ville have foretrukket ikke at falde og bruge sin stav som et “landingspunkt” på Stone.Mænd NHL Trøjer

Stars er bagud med 3-0 i serien, så der er en chance for, at denne udvisning afslutter Benns sæson. Det er et hårdt slag for en Stars-klub, der har brug for al den hjælp, den kan få, da Benn gik ind til tirsdagens kamp med tre mål og otte assists for 11 point i 15 kampe i denne post-season.

Nu bliver han tvunget til at se til fra sidelinjen, mens hans holdkammerater kæmper for at holde sig i live. Hvis Stars bliver slået, skal Benn afsone den anden kamp af sin karantæne i begyndelsen af den regulære sæson 2023-24.