0 3 minuti 1 anno

Bucks og Grizzlies, der ikke har klaret sig godt i slutspillet, har begge brilleret i den regulære sæson og er begge nået til slutspillet, nej, har ført deres seneste første runde kampe til 3-1 og er næsten på nippet til at blive elimineret fra konkurrencen. Lakers tog imod Grizzlies den 25. april i en kamp, der var en smule skrap, men efter overtid slog Lakers Grizzlies og endte 117-111. Billige Milwaukee Bucks trøje

Lakers var i angreb fra kampens start, og det var tydeligt, at Grizzlies var opsat på at vinde, trods alt for at bevare uafgjort, men Lakers var lige så opsat på at fortsætte sejrsstimen og slå hinanden med stor margin. Lakers var dog ikke lige så gode som Lakers i form, og scoringsforskellen nåede hurtigt op på tocifrede tal, men Grizzlies-spillerne fandt hurtigt formen eller jagtede scoringen og slog et minirun i andet quarter til og reducerede underskuddet markant. Et comeback i andet quarter gjorde det muligt for Grizzlies at indhente den dårlige start, og Desmond Bane scorede en trepointer inden første halvlegs afslutning og reducerede Grizzlies’ underskud til kun to point. Anden halvleg startede meget sløjt uden nogen klar indikation af, hvem der havde fordelen på dette tidspunkt, og scoringerne skiftedes ud, men Lakers fandt bolden først og tog føringen over Grizzlies, men Desmond Bane var hurtig til at lede comebacket, og holdene fik udlignet på et point. På trods af at D’Angelo Russell blev udvist for seks fouls, trådte resten af Lakers frem og scorede i overtiden og slog Grizzlies snævert med seks point. billige basketball nba trøjer

Kampen var faktisk meget positiv for begge parter, og selv om det var en lidt skrabet affære, der gjorde fansene nervøse at se på, er det den slags kampe, hvor man ikke ved, hvem vinderen er før til allersidst, der gør dem mere interessante.